måndag 16 juli 2007

Svart & zink


Rena rama kontrasten mot det rostiga jag visade häromdan, men nog finns det väl en ruffighet även här?
Visst är svart som ett härligt utropstecken, men det får inte överdoseras. I lagom proportioner är det nåt magiskt med svart i inredning, eller vad tycker ni?

7 kommentarer:

Handplockat sa...

enkelt och mkt snyggt

ha det bäst

::fina:: sa...

Jättevackert! Håller fullständigt med, lite svart förstärker bara allt det ljusa. Otroligt vackra foton du har här!

Sagalisa sa...

Mycket snyggt med en gnutta svart som gör det lite lagom dramatiskt..
..jag har svarta linneskärmar till mina lampor o det tog ett tag innan jag vande mig,men nu tycker jag det är mysigt..Kram/Anna

LantlivsAnette sa...

Håller helt och hållet med dig..bara lite svart så blir det bra..tänk det tyckte jag inte förut..tur att man kan ändra sig, jag håller just nu på att måla svagt svarta handuks ränder på linne draperier (som jag sett hos Marie och Johanna förstås )Kram Anette

Maria sa...

Jag instämmer helt med dig...det är en balansgång och det kan lätt slå över och bli för mycket.Min dotter (16 år) är inne i en svar period nu så hon har målat 3 väggar i en matt svart färg..det blev inte så tokigt ändå och nu har jag övertalat henna att tapetsera den 4:e väggen i en möstrad tapet..i en beige/vit botten med blomslingor och fåglar i svart...det rummet bryter helt av från det övriga huset som är så vitt.

Vilka fina bilder du visar..och vad skoj med mjölsäckarna...Marie är så duktig...såg hennes fina skyltar hos Lantlivanette.
Ha en skön vecka!!
Kram Maria

atmosphere sa...

Svart på väggarna kan vara läckert, men det kräver en ansenlig mängd belysning för att lysa upp rummet.
Din dotter kommer nog att tröttna så småningom, men då har hon iallfall testat. Man måste ju få pröva sig fram! I synnerhet om man är 16 år.

Visst är Marie helt otrolig. Man blir mållös! Ha en skön vecka du också!

Milly sa...

Snyggt, snyggt! Svart är ju härligt i lagom dos! Har själv en gammal hyvelbänk som jag funderar måla svart och sen använda som stomme till trädgårsbord... Tack för all den inspiration du ger mig :)