tisdag 17 juli 2007

Ost & vin......kan väl aldrig vara fel? Tänk att få bjuda alla sina bloggvänner! Tack alla för otrolig inspiration! Denna bild inspirerade Betty (torpliv) mig till. Allt på denna bild är gammalt eller antikt, utom en sak (utöver vinet då, förstås). Gissa vad kan det vara?

20 kommentarer:

Marie sa...

Så vackert!! Otroligt fint arrangerat. Lådorna i zink/plåt är ju helt underbara. Min gissning är att ostkupan längst upp är föremålet som är nytt.

Ha det bra och godnatt.
Kram Marie

marie sa...

Riktigt fina bilder, gillar lådorna och måste nog ha en sån liten ostkupa i emalj. Tänk att duka med en kupa på varje tallrik när det vankas ost & vin! vem skulle inte bli glad då!!! Kram

Betty sa...

Jättefin bild ! Det märks att vi gillar samma saker (hoppas jag aldrig hamnar på samma auktion som du )
Kramisar Betty

Granne med Selma sa...

Du är så oerhört duktig på att arrangera allt! En ren fröjd att titta på varje gång! Min gissning är att ljusen är nya - fast så enkelt är det väl förståss inte ;-)

Signes vind sa...

Ursnyggt arrangemang! Men att gissa vad som är nytt är nästan omöjligt - allt ser läckert antikt ut men jag tokgissar på lampan.

atmosphere sa...

Avslöjar inte vad som är nytt än.Väntar åtminstånde tills imorgon. Fortsätt att tokgissa!
Marie, klart du ska ha en ostkupa!
Betty, problemet är bara att jag köper det jag vill ha själv. Det krymper liksom mina chanser att hitta nåt...Drömmen är att hamna på en auktion, där alla får så det räcker och blir över. Det händer tyvärr inte allt för ofta (läs aldrig).
Jag tror bara vi skulle ha kul om vi hamnade på samma auktion.
Kramar, Ingrid

Inmycarport sa...

Många vackra ting var det...zinkburkarna är mina favoriter!!!
Jag gissar på att ostkupanär ny.
Vad gott med ost och vin !!
Ha det gott!
Kram Maria

atmosphere sa...

Vet du Maria, att zinkburkarna ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Det är gamla godisburkar från en känd Holländsk godisaffär "JAMIN". Under burkarna står det årtal i relief.(1948-1972) Godiskedjan existerar fortfarande, och själv kan jag bara inte fatta hur de kunde göra sig av med alla...Där handlade jag när jag var barn.
Kram, Ingrid

LantlivsAnette sa...

Tack det hade varit supermysigt med lite ost och vin hos dig..det var så roligt att du ringde igår...längtar tills de fina korten/tavlorna kommer.
Jag ser att allt är gammalt på bilden utom den lilla ostkupan i vitt med svart text högst upp...
Vilka fina grejer du får tag på, de lådorna ojj så fina..Förstår om kunderna köar bakom din butiks dörr !!
Ha det gott Kram Anette

Anonym sa...

Så vackert, så vackert! Jag gissar också att ostkupan är ny...Var får man tag på såna kistor som du och"betty" har?...så fina...är det ok att jag gör en länk till dig?

atmosphere sa...

Tack för alla värmande ord! Visst får du länka mig Gammelgård, jag blir bara glad!
Nu är det en ny auktion som gäller! Kanske hittar jag sån kista? Faktum är att många av de här "enklare" möblerna nog har använts som brasved redan..

smultrongården sa...

Så fint du gör! Jag tror absolut också att ostkupan är ny - blir förvånad om det skulle vara nåt annat. Helt fantastiska bilder du har!! Man skulle verkligen vilja komma o äta ost där... Vi ska också på auktion. Har hittat så mycket fint på slutet. Vad vore sommaren utan auktioner, tack o lov för dom - det funkar ju även om inte solen skiner... Lycka Till! Kram Eva

Mia sa...

Ostkupan är nog ny gissar jag på! Underbara saker!

Skrotmaja sa...

Hm...de vita papptallrikarna? Nej, jag skojar. Jag vet inte, allt ser så vackert ut och smakfullt arrangerat. har ärligt talat ingen som helst aning!

Ha en fin kväll!

Milly sa...

Suck...en helt ljuvlig bild! IGEN! Gissar att ostkupan är ny?
kram/milly

atmosphere sa...

Bra gissat! Det är ostkupan som är helt ny, gjord emalj. Jag förbisåg faktiskt att även stearinljusen var nya...
Idag har jag varit iväg hela långa dagen på auktion, och jag köpte ett skåp och ett litet bord. Men fynd? Nej, knappast! Det såldes ett par lakan,tillhörande örngott med engelsk brodyr...Pris: 1.200 kronor!!! Jag skämtar inte. Vad säger ni om det?
To be continued.
Kramar, Ingrid

Interiørhuset sa...

så vakkert det stillebenet var...dine bilder er alltid så vakre og gir meg masse inspirasjon.
Jeg tror osteklokken er ny

Nya och gamla ting sa...

Men så snyggt. Har aldrig besökt din sida förr så ska spana vidare längre ner på sidan;-)

mormorelsie... sa...

hej
jag ser väldigt snygga zink burkar på din sida undrar vad dom kostar o om du kan skicka dom till mig i gävle om du har dom kvar
mvh ninni

Anonym sa...

情趣商品,情趣商品,情趣商品,情趣商品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣商品,情趣商品,情趣商品,情趣商品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣商品,情趣商品,情趣商品,情趣商品,免費視訊,免費視訊,免費視訊,免費視訊,情趣商品,情趣商品,情趣商品,情趣商品