måndag 16 juli 2007

Svart & zink


Rena rama kontrasten mot det rostiga jag visade häromdan, men nog finns det väl en ruffighet även här?
Visst är svart som ett härligt utropstecken, men det får inte överdoseras. I lagom proportioner är det nåt magiskt med svart i inredning, eller vad tycker ni?

8 kommentarer:

Handplockat sa...

enkelt och mkt snyggt

ha det bäst

::fina:: sa...

Jättevackert! Håller fullständigt med, lite svart förstärker bara allt det ljusa. Otroligt vackra foton du har här!

Sagalisa sa...

Mycket snyggt med en gnutta svart som gör det lite lagom dramatiskt..
..jag har svarta linneskärmar till mina lampor o det tog ett tag innan jag vande mig,men nu tycker jag det är mysigt..Kram/Anna

LantlivsAnette sa...

Håller helt och hållet med dig..bara lite svart så blir det bra..tänk det tyckte jag inte förut..tur att man kan ändra sig, jag håller just nu på att måla svagt svarta handuks ränder på linne draperier (som jag sett hos Marie och Johanna förstås )Kram Anette

Maria sa...

Jag instämmer helt med dig...det är en balansgång och det kan lätt slå över och bli för mycket.Min dotter (16 år) är inne i en svar period nu så hon har målat 3 väggar i en matt svart färg..det blev inte så tokigt ändå och nu har jag övertalat henna att tapetsera den 4:e väggen i en möstrad tapet..i en beige/vit botten med blomslingor och fåglar i svart...det rummet bryter helt av från det övriga huset som är så vitt.

Vilka fina bilder du visar..och vad skoj med mjölsäckarna...Marie är så duktig...såg hennes fina skyltar hos Lantlivanette.
Ha en skön vecka!!
Kram Maria

atmosphere sa...

Svart på väggarna kan vara läckert, men det kräver en ansenlig mängd belysning för att lysa upp rummet.
Din dotter kommer nog att tröttna så småningom, men då har hon iallfall testat. Man måste ju få pröva sig fram! I synnerhet om man är 16 år.

Visst är Marie helt otrolig. Man blir mållös! Ha en skön vecka du också!

Milly sa...

Snyggt, snyggt! Svart är ju härligt i lagom dos! Har själv en gammal hyvelbänk som jag funderar måla svart och sen använda som stomme till trädgårsbord... Tack för all den inspiration du ger mig :)

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風