lördag 7 juli 2007

Isskåp, champagne & levande ljus




Det finns alltid tid för att njuta, eller så tar man sig tid? Isskåpet som är från tidigt 1900-tal, kommer från en våning granne med Klarälven i Karlstad. Tänk att de bar upp is e n gång i veckan... Vi har egentligen inte plats för det, men det är sååå svårt att göra sig av med. (som så mycket annat)
Läste i tidningen i morse att det är fullbokat i kyrkor och rådhus. Många var de som stod i kö för att gifta sig 070707.
Ett särskilt grattis till er! Trevlig helg till er andra!
PS.förstora gärna översta bilden så syns det bättre vad som står ovanpå isskåpet.DS

13 kommentarer:

Betty sa...

Hejsan.Ville bara tacka för det underbara bemötandet vi fick av dig igår o säga att vi är så nöjda med det vi fick med oss.
Nu har även jag tagit mod till mig o startat en blog (oj vad pirrigt),välkommen att titta.
Vi hörs snart igen. Kramar Betty m. fam.

marie sa...

Hej Ingrid! Vilket isskåp du har då! Om du nån gång får för dig att du vill göra dig av med det så finns jag här!!! Imorgon kommer jag, Johanna & Lotta och besöker dig om du har öppet. Ha det bra!

johanna sa...

Vilket fint isskåp..blir kär
kram

Hem och Lycka sa...

Å, vilket vackert skåp! Sånt bjöd jag på på Blocket en gång men fick lägga mig då jag tyckte det blev för dyrt. Inte var maken heller intresserad till min besvikelse..

LantlivsAnette sa...

Ojj vilket fint isskåp..ett sånt skulle jag gärna vilja ha , har väl egentligen inte heller plats för ett ..men man gör plats ibland, eller hur ..Hörde det där om bröllop jag också , hade inte tänkt på de magiska siffrorna själv..Kram Anette

Maria sa...

Lika vackra bilder igen...du är för duktig.
Kaminen du visar var verkligen jättefin...en sån skulle jag oxå vilja ha...blir det mycket varmt av den?
Kramar maria

Marie sa...

Såå fin blogg du har, och vilka underbart vackra bilder du visar.

Ha en bra vecka.
Kram Marie

Anonym sa...

Vilket charmigt skåp!
Ett sånt GÖR man plats för!

Ingela :)
Jag vill också besöka din butik!

Interiørhuset sa...

åh....så vakkert du har det. Det skapet og dekorasjonen traff meg rett i hjertet,ble sittende å se på bildene leeenge før jeg klarte å løsrive meg for å legge igjen en liten beskjed til deg her. Takk for nydelige bilder og flott inspirasjon!

Milly sa...

men åh, vilket skåp! VACKERT! Ett sånt gör man sig bara inte av med. Det är ju bara för underbart! Ha det gott!

smultrongården sa...

Oj, vilken inspirerande blogg du har!!! Och vilket isskåp - jag ser som marie sa: jag finns också här om du skulle vilja göra dig av med det... Skulle nämligen passa perfekt på en vägg i mitt kök... Kanske kan hitta nåt liknande..? Allt är kanonfint - återkommer..Eva

atmosphere sa...

Tack snälla ni för alla värmande ord! Om jag mot förmodan måste göra mig av med isskåpet, vet jag att det finns många av er som är beredda att ta hand om det, och det är inte minst glädjande. Ingrid

Kristin sa...

Hej, din blogg är helt outstanding när det gäller att skapa stämning och vackra arrangemang. Det är godis för ögonen! Jag vet (genom att läsa på andras bloggar) att du har en butik i Göteborg, vad är adressen? Har en syster i Gbg som jag snart ska hälsa på, nämligen, och vill gärna se din affär om det är möjligt!
TAck på förhand, hälsningar Kristin