torsdag 19 juli 2007

Beroende...


...av auktioner, bloggande, (er allihop) och inredning. Men visst är det kul! Imorgon ska jag på auktion igen, och det är tredje dagen i rad. Min enda fångst idag blev hummertinor(!) lite diverse lämpligt till kusthus eller sjöbod, korgar och en piedestal.
Plåtlådan på bilden är en gammal fabriks-första-hjälpen låda, (factory first aid) som jag har fyllt med lite av varje. Dock inget mot bloggberoende, och förresten, vill vi bli av med vårt beroende? Skulle inte tro det. To be continued.

19 kommentarer:

Interiørhuset sa...

åh...så heldig du er som har fått vært på så mange suksjoner,får håpe du finner masse flott i morgen..Nydelig bilde som alltid=)

LantlivsAnette sa...

Så fina saker du hittar på dina rundor..vad roligt att springa på auktioner..ibland jobbigt man är helt slut, men det är så kul..speciellt när man fått med sig nåt fint hem..Håller med dig..blogg beroende som man är..men vi har kul...Kram Anette

LantlivsAnette sa...

Äsch jag igen...jag väntar med spänning på posten...

Maria sa...

Du är helt otrolig på att finna vackra och unika ting! Det skulle vara så roligt att besöka din butik!

Du skrev att det var lång leveranstid på stolarna nu, vet du hur lång? Jag har nu fått katalogen..men har lite bekymmer med vilka som kallas vad. Vit och svartlackade kallas de standard? Jag vill ha den i stålfärgen/ galvad vilken är det?(galvad utan lack, med lack står det i katalogen)
Oj vad mycket frågor.
Idag arbetar jag sista dagen på mitt andra arbete...4 veckor semester!!! Jiippiii!!! Nu blir det inredning..god mat och vin..inspirationsresor!!!
Ha en skön fredag!

Kramar Maria

Anonym sa...

Så fina saker du hittat! Ja, jag är också beroende av samma saker som du...men har lite svårt just nu att kunna besöka auktioner o dyl när man har en liten som inte kan vara still...

johanna sa...

Man blir beroende fort=))
Vilka helt underbara bilder...Dina säckar blev jag helkär i...sååå fina,såg två av dom Marie målat i går o dom blev otroligt fina..Ska du sälja dom andra som var tryck på?
Du har så mycket fin så man blir alldeles snurrig..
kramar

LantlivsAnette sa...

Go kväll i stugan...Du..jag fick paketet idag...jisses vad glad jag blev...det var en fin tvål med också i en jättefin ask...TACK..men vet du, du hade glömt att skriva vad allt kostade och vart jag betalar!!Måste fota allt och visa på bloggen, det är ju så man tänker hela tiden...hi..hi..Ha det så gott många Norrlands kramar från mig Anette

Skatan sa...

Aha, lycka till i morgon på auktionen. Din lyckans ost förresten, tre i rad!!!

/avundsjuk

Betty sa...

Hallojsan !
Pappa sa tidigare ikväll att det varit inne en så trevlig tjej i butiken idag. Hon var från Gbg med egen butik där, förstod direkt att det var du. Synd bara att jag inte fick träffa dig. Han sa även att vi varit på samma auktion , hur kunde vi missa varandra ?
Det är så härligt med dig Ingrid för du hittar el hittar på så underbara o annorlunda saker , som tex. med skoputsarlådan.
Hoppas vi ses snart.
Góa kramar från Betty

atmosphere sa...

Hej allesammans! Vet ni, idag har jag haft besök av en underbar bloggvän, Marie (vita ranunkler) och hennes man. Jag kunde känna igen mig, för han var precis som min man med= "på noterna". De hade med sig en liten vacker sommarbukett till mig! TACK! än en gång. Hoppas vi ses snart igen.
Fler kunder passade på att komma, när jag "ändå var där".Så trevligt!
Så äntligen hem till en god fredagsmiddag med gott vin.
Betty, jag säger som du, hur lyckades vi missa varandra? Jag var inte kvar så länge. Köpte du något förresten? Din butik var precis så charmig som jag trodde! Också roligt att få träffa pappa! Ett hett tips till er som har vägarna förbi Borås!
Jag ska nog ta det lugnt i helgen, ja ja lägga ut lite bilder på boggen kanske. Mitt minne är tydligen kort, för det blev inte mindre än 4 auktioner i rad denna vecka.
Många kramar och tack för era härliga kommentarer!

Älfgärdet sa...

Åh, om man bodde i dina trakter. Auktioner varje dag.... Här får man nöja sig med helgen & nån enstaka i veckan på sin höjd... & helgerna har ju ofta lite annat inbokat också. Du har verkligen örnblick för fina grejer!!!

smultrongården sa...

Lätt att hålla med alla andra: underbara - annorlunda bilder! Man blir helt lyrisk... Håller även med om auktioner o bloggande = totalt beroende. Kruxet m mig är att jag knappt hinner med mina inlägg - vi har förbiåkande gäster hela tiden, vilket förstås är super kul! Ha en skön lugn helg m härliga nya bloggbilder som vi alla ser fram emot... Kramar Eva

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Foe en nydelig blogg du har!
Og jeg tror så gjerne at jeg hadde ville sett den butikken din i levende live!!

Moro med auksjon, også tre dager på rad da! Heldig du er.

Ha en fortsatt flott lørdagskveld!
http://anniche-design.blogs.no

Marie sa...

Tack Ingrid för ett par jätteroliga timmar i din butik. Tiden bara flög iväg och när jag tittade på klockan när vi gick ifrån din butik hade vi varit där i över två timmar. Hoppas du hann få lite fredagskväll också.

Skriver om vårat besök hos dig idag på min blogg. Är det ok om jag länkar till dig?

Ha en riktigt bra lördagskväll.
Kram Marie

MODERN COUNTRY sa...

For en herlig følelse og komme inn hit og se alt det vakre :) Så mange flotte bilder av unike skatter som gir et hvert hjem personlighet og karakter, takk for alt du deler! Aina

Anonym sa...

Vad roligt att vara borta några dagar, och så komma tillbaka och hitta så mycket fina inlägg!

Håller med om att svart i små doser är riktigt läckert... som pupillen i ögat... Men jag provade svarta köksstolar, och det blev för mycket...

Kram
ingela :)

WhiteVintageDreams sa...

Hej!
Jag vill väldigt gärna se bilder på din butik samt dina varor =).
Kan jag beställa en produktkatalog eller liknande av dig?
Tack på förhand!

atmosphere sa...

Hej igen alla! Älfgärdet, nej, fyra auktioner på en vecka hör inte till vanligheterna här heller...
Marie, Tack själv! Det var så mysigt!!! Du får såklart gärna länka till mig, jag blir bara väldigt, väldigt glad.
Mia, hmm, kanske ska jag lägga ut några bilder under dagen från butiken, och skriva om vad den..
Ha en fin söndag, alla vänner!

Min Skattkammare sa...

Vad inspirerande!!! VACKERT!
Jag tycker också att det är roligt med blandade stilar.
Men vi köpte nya ekmöbler(jättesnygga) till nyrustade matrummet, men nu när man ser allt gammalt antikt.......hmmm...ångrar mig lite.....
Hälsar Kicki