söndag 5 augusti 2007

Nu kommer sommaren på riktigt...


...säger de.Bättre sent än aldrig! Var på sommarens bästa auktion igår i strålande solsken. En sån där riktig uteauktion med loppis därtill och försäljning av allsköns ätbara delikatesser från trakten. Det hela blev inte sämre av att jag faktiskt tyckte jag gjorde riktiga många fina fynd!
Ska nog passa på att gå ut och fotografera lite av auktionsfynden medan solen skiner. Ni måste ju bara få se... Tills dess får ni hålla till godo med en liten cherub som är tänkt att mura in i väggen. En trevlig avslutning på helgen till er alla.

13 kommentarer:

Interiørhuset sa...

så heldig du er som har så mange auksjoner og loppiser i nærheten av der du bor. Gleder meg til å se dine funn! Kos deg masse i fin været

Fridhemspinglan sa...

Han ser ut som om han tappat nappen! hi hi
Kanske vore nåt att använda som badkarskran...
Du hittar så fina grejer!
Kram :)

Skrotmaja sa...

Det ser jag fram emot att få se! Auktioner är alltid spännande. Intressant fejs att mura in i väggen...hm, håller med Ingela om att han verkar snopen över att ha tappat någonting... : )

Betty sa...

Vart var du på auktion ? Saknade dig på gårdsauktionen strax utanför Borås igår , köpte en del fina saker men du tycks ha gjort riktigt fina fynd.
Kram på dig.

marie sa...

Men vad fin keruben är! Skulle vilja ha den på en vägg och under skulle jag ha en liten zinkbalja. Jättefint att få in lite trädgårdskänsla inomhus. Ljudet av porlande vatten!!!! Underbart!

atmosphere sa...

Hmm jag hade nog lite bråttom när jag skrev texten...glömde liksom förtydliga att hålet inte är till för en napp, utan ett vattenmunstycke...så kommer det porlande vatten från den lilla cheruben...

atmosphere sa...

Betty, glömde säga att jag åkte norrut, mot ödsmål. Ovanligt mycket allmoge, det är man ju inte bortskämd med, och dessutom till ett schysst pris.
Vi träffas nog snart igen. Kanske redan i veckan? Har lovat mig själv att ta det lite lugnt med auktioner en stund, men det löftet bryter jag nog fortare än kvickt, om jag känner mig själv.
Kram Ingrid

Uppe på vinden sa...

Vilket roligt ansikte!!!
Ska bli spännande att se dina Fynd sen! Ha en bra dag! Kram Sara

johanna sa...

Vad fin den var..försökte övertala min sambo i går att skaffa en sån,men han var inte riktigt med på det..men vi får se om ett tag igen=))

EVA AGNES sa...

Hej Ingrid!
Visst liknar vi våra mormödrar och även mödrar... hi hi Antingen vi vill det eller inte. Det är nog bara att acceptera.
Du har en mycket läcker blog och jag väntar med spänning på bilderna på auktionsfynden.
Kan jag länka till dig?
Kramar Eva Agnes

Guldkant På Livet sa...

Vilket häftigt stenansiket!! Och vilken vacker blogg!! Är det både hemma och till butik? Så fina saker, alltihopa! Tack för din hälsning hos mej, jag kommer också tillbaka!! ; ) Ha en skön & solig dag !! Mari.

atmosphere sa...

Hej Eva Agnes. Klart du får länka mig. Jag blir självklart bara glad!
Känner själv att jag skulle behöva mer tid för att verkligen gå igenom alla fantastiska bloggar som finns. Men jag tar lite i taget.
Mari, "guldkant på livet: de flesta bilderna är tagna hemma, blandat med ett antal från affären. Gränserna suddas ju ut när man har en liten versamhet, på gott och ont. Soliga hälsningar,
Ingrid

hulukvarn sa...

Hej Hej! vilket litet roligt ansikte! vad ska han muras in då??

kul med auktion. Ser fram emot att få se fynden! kram kram