torsdag 2 augusti 2007

Madonnor
Många är ni som frågat mig om bilder på mina madonnor. Börjar med att visa några rejäla. Det är inte möblerna i bakgrunden som är små, utan madonnorna som är stora...Den största är 1 meter hög och väger 50 kg!
Vilken tycker ni är finast?

19 kommentarer:

marie sa...

Hej Ingrid!
Åhh vad jag har längtat efter att få se dina madonnor som rest så långt. Jag kan inte låta bli men jag måste nog ha en sån stor. Tyckte att den jag har var stor men vad häftigt med en på 1 m. Hur många har du, måste jag boka en kanske.? Nu ska jag gå och sova så hörs vi sen! Gonatt!!!

Mia sa...

Hej.
Ska man boka en här? Jag som mailat dig...hoppas att det går bra så också. Jag vill verkligen verkligen ha den jag mailat om.
Mvh Mia

Betty sa...

Fina madonnor , den stora blir nästan som en liten extrakompis.
Hur fint var inte det vita skåpet då ? Det är bara till att gratulera.
Kramar Betty

johanna sa...

Men sååå fina..blir sjuk,kan inte du maila mig om pris=) så är du jättesnäll..dom var ju bara såå fina
kraam

Uppe på vinden sa...

Vilka mysiga madonnor! Jag är inte ägare till någon egen, men tycker att det var fint med en stor, den blir som en "möbel" i sig! Ha en bra dag! Kram Sara

Ina sa...

Jag gillar de allihop, så vackra!! Inte billigt att skicka en sån kan jag tänka mig, får skicka syrran isåfall så hon kan hämta en till mig... Skulle gärna vilja ha allihop!!
Kram Ina

smultrongården sa...

Oj, så fin den framför byrån är!! Och hur snygg är inte byrån!!? Det var bara hur fint som helst. Förstår jag rätt om du säljer madonnorna?? Vad är priset på den jag gillar bäst? Eva

atmosphere sa...

Är det Sthlm ni vill att det ska till, kan vi kanske lösa det på ett smidigt sätt. Maila mig isåfall.
Eva på Smultrongården: vet inte om vi menar samma nu, men byrån står längst bak och är trären, medan det vita med lådor är ett slagbord...
Har inte haft tid att räkna ut priset ännu, men ni maila mig, ni som ev. vill köpa.
ingrid@atmosphere.se
Soliga hälsningar till er alla!

LantlivsAnette sa...

Ojj så fina allihop är..vet du..jag har inte en enda madonna !
Börjar att gilla dom nu när man ser dom överallt..man blir påverkad..fniss...Kram anette

Anonym sa...

Verkligen fina. Funderar på om en sådan kan passa hemma hos mig. Jag och en vännina vill gärna handla i din affär. Vi ska till göteborg i september men min vännina ringer i god tid innan så att vi vet att du har öppet. Tills dess njuter jag av din fantastiska blogg och alla bilder som får blodet att rusa iigång ett vill ha begär.
Kram

Interiørhuset sa...

så vakre de er! Jeg kunne godt ha hatt alle her hjemme hos meg,men det var noe helt nostalgisk og vakkert ved den du viste bildet av aller først.

Interiørhuset sa...

hvis du selger slike vakre madonnaer blir jeg kjempe glad om du sier i fra til meg ang pris Du kan sende meg en mail på tonjemor2001@yahoo.no også!

Marie sa...

Åhh, så fina de var. Jag gillar den på första bilden mest.

Ha en bra fredagskväll.
Kram Marie

Inmycarport sa...

Hej Ingrid!
Vilka underbar madonnor..den på bild nr två är min favorit. Vad roligt med så unika saker.

Kramar Maria

Lilla Ugglebo sa...

Vilka jättefina!
Ser fram emot att få dokumenten..
glöm inte att maila ditt kontonr och slutsumma.
Ha en jätte trevlig helg!
Kram Katarina

Mia sa...

Å vad vackra madonnor!!

Körsbärsgården sa...

Vilka fina Madonnor Du har! De är så vackra!

Jag köpte en liten Madonna- byst på en semester på Sicilien då jag var 7 år. Den hängde på väggen utanför ett krukmakeri och jag tyckte så mycket om den, jag bara skulle ha den! Den lilla Madomman har följt mig sedan och jag tycker lika myckat om den nu, nästan 30 år senare!

Körsbärsgården sa...

Madonnan ska det givetvis vara! Det smög sig in ett par "m"...

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區