fredag 4 juli 2008

Ansiktslyftning...


...går denna snedklaff (skrivskåp/skåp) från 1700-talet igenom just nu. Tror den blir riktigt fin, till skillnad från hur den såg ut innan. Jag rör sjävlfallet aldrig original-målade möbler i gott skick!
Näst på tur står skänkar, skåp, bord, köpmansdisk och stolar. Tänkte att affären skulle bli välfylld till mitten av augusti.


Har så mycket möbler och prylar på lager som väntar på att få göra entré.
Men nu har verktygen fått vila p.g.a värmen, och istället har jag gjort Alvhem mäkleri & Interiör sommarfin, tillsammans med Solgläntan. Vi valde naturligtvis varmaste dagen att göra det på-igår i 30° värme...
Ha en riktigt fin helg allesammans!

11 kommentarer:

Fabrikken sa...

Heisann
Så fint det kommer å bli :) Det er gøy å male, jeg har også flere prosjekter på gang. men så lenge det er 30 grader ute ja, så lar man malerkosten ligge, og gjør heller andre ting.

Kos deg i solen
Klem fra nr.5

Jenny Oak Fae sa...

Vilket oerhört vackert skåp !!!

: )

Kram & trevlig helg!

/ Jenny

<3

Lilla huset på prärien sa...

Åh så fint! Ytterligare ett målarproffs uppenbarligen. Kom gärna med tips på vad jag ska tänka på när jag målar om mina möbler... jag är nybörjare ;)

Kram Jenny

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken vacker mböel man anar på bilderna!

Hoppas att allt är bra med dig! Önskar dig en riktigt skön helg! Stor kram!

Love Your Homes sa...

Goa Ingrid, vad en liten gumma kan gno. Aldrig trodde jag väl att det jobbades så hårt i semestertider. Så kul att se vad du pysslar/arbetar med. Hoppas du hittar något trevligt i Kungsbacka, skulle så vilja åka dit.
Ska vi satsa på Helsingborg!!!!!!?????.
Vore liksom lite kul med sällskap, Ingela

Anneli sa...

Att äga en butik verkar sannerligen inte bara vara glamour och sköna dagar, utan verkar innebära en hel del hårt slit...tur att det är lustfyllda uppgifter du får hålla på med i a f...

Hoppas att du hinner ut i solen och njuta av den här underbara värmen lite grann...

Kram

Annas skattkammare sa...

Hej! Ville bara kika in och tacka för ditt goa bemötande när jag var i din butik förra helgen. Tycker stället var helt underbart och jag kikar tillbaka snart! Ska bli kul att se butiken "välfylld", eftersom jag tyckte det fanns hur mycket fint som helst redan nu! =) Vad vackert skåpet blir! Ha det gott i värmen! Kram /Anna

LantlivsAnette sa...

Åhh vad du är flitig !!
Vilket vackert skåp..jag kan bara tänka mig alla de andra möblerna, hur fina dom kommer att bli !
Ha det så bra Kram Anette

n o r d i n g å r d e n sa...

Mycket vackert gammalt skåp, din butik är ju rena himmelriket, och då har jag ändå inte sett den på riktigt, men en dag så... Mari.

vosgesparis sa...

it is looking like a beautiful cabinet.

Marie sa...

Hej Ingrid!

Vilket vackert skåp! Vad du grejar och donar. Hihi, kan se butiken framför mig när den är välfylld, underbart!!! Får nog bli ett besök i slutet av sommaren, var alldeles för längesen jag var i Göteborg.

Ha en bra vecka!
Kram Marie