måndag 4 februari 2008

Pråligt?


Så här ser mitt silver ut som jag ärvt efter farmors mor. Tror att det var en bröllopsgåva. Verkligen en kontrast till det enkla, stilrena...och inte är jag ihärdig med putsandet heller... Kan bero på att det mest står i ett skåp och dammar. (skäms)


Kanske skulle man ta att fira att dagarna nu blivit betydligt ljusare. Märker ni skillnad? Som ni säkert lagt märke till redan har jag tagit bilderna på olika ställen. det första i norrläge, och det andra mellan norr och söder, där ljuset så smått letat sig in.
Vi är nog många som längtar efter våren nu...
Ha en riktigt fin vecka allesammans!

30 kommentarer:

me and alice sa...

Hej Ingrid!
Vad fint ditt silver är! Silver är alltid vackert. Tycker du gör rätt som inte putsar det så ofta. Är nästan vackrast så...
Rosenkransen är också fin... Ja, allt du har verkar vara snyggt!
kram kram /Susanne

Randi sa...

Du har verkligen en skatt i din ägo!
Dessutom har ditt silver nostalgi-värde, som gör dete extra värdefullt!
Jag är nog väldigt gammalmodig och älskar polerat silver, även om jag inte själv klarar att alltid ha det putsat. Men jag önskar att det alltid var nyputsat...!!!
Kram Randi

Tiril sa...

Nydelige saker, ingenting er som gammelt arve sølv.
Tar gjærne jobben med og pusse, det blir jo så pent.

Majas mammelucker sa...

Hej Ingrid!
Mycket fint med gammalt silver.. du får ta fram det oftare, göra vardagen till en fest!!
Hade gott! Kram Maria

lottens vita och gröna sa...

hej ingrd! din mormors arv är jättefint, jag tycker inte heller att putsat är så nödvändigt! det är en viss känsla det där också när det finns lite släkt¨band med sakerna, då blir de ännu mer betydelsefulla! kram tll nästa gång! //lotten

bagateller.se sa...

Åh, tycker ditt silver var jättesött! /Terese

Hannas form sa...

Hej Ingrid!

Har det lite mycket just nu men hinner kika in som hastigast...så fina silversaker..snyggt när dom står i hop. Tycker att det är vackert oputsat!

Ljuset...älskar ljuset och snnnnnaaaaart är det var!

KRAM
Hanna

Marie sa...

Vilka fina silversaker du har, extra roligt när det har en historia! Jag kan inte påstå att jag är sådär jätteflitig på att putsa jag heller, hihi.

Idag har vi haft helt underbart väder, nästan lite vårlikt! Härligt!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

johanna sa...

Vad mycket fina bilder du lagt ut!!Tack underbara du för en mysig fm hos dig med go mat o massor av inspiration....Du är helt underbar!!!!
Kraam

ängeln i vitt sa...

Visst länktar man till våren. Vilka underbara saker du har oxå. Nu ska jag rulla der och titta vidare, har missat lite ser jag :)

Ha det gott

Carina

Inredningsgalen sa...

Villka fina bilder du tar!

linnea-maria sa...

Alla gillar väl sådant som glimmar. Men en nött yta berättar en historia, om hur gammalt det är och hur man använde det nötta. /linnea-maria

Jema sa...

Vilken fin blogg du har !

Jag såg att på en av bilderna låg det en gammal stämpel, tack för tipset att ha det som inredningsdetalj ! Jag har ju flera sådana, inklusive ett ställ att hänga dem i ! De ligger i källaren hos mina föräldrar, blir till att rota fram dem nu...

;)

LantlivsAnette sa...

Halloj !
jaa visst märker man skillnad på ljuset nu..äntligen visar sig solen lite grann..
Vilket fint silver du har ärvt..det måste du ha framme...
Tack för dina fina bilder..alltid lika kul att kika in hos dig !
Kram Anette

Guldkant På Livet sa...

Verkligen vackert silver från din farmors mor...jag älskar sånt! Mari.

Under en vind sa...

Visst är det härligt med solljuset som letar sig in!!!! Tycker att dina saker är fina även om de inte putsas!

Tycker alltid att man får massor av inspiration då man tittar in här! Kram!

MormorRuthsAnn sa...

Nä, det är vackert...skulle inte putsa i första taget. Nä, nu måste jag snart kommer ner till dig...har dock varit lite annat den senaste tiden, men snart!!
Ha det gott!
Ann

Veronica sa...

Neej, inte pråligt, utan vackert!! Beror förstås på vart man har det.Vad roligt att det är ärvt! Det är verkligen skönt när det har blvit ljusare ute, man njuter! Ha en trevlig helg! Kram Veronica.

Hem & Lyckas Mia sa...

Så fint silver du fått äran att ärva! Ja, skönt att ljuset återvänder nu, sakta men säkert. Ska se om jag kan komma mig iväg till din butik nästa helg! kram

Inredningsfanatiker sa...

Hejsan!
Det är bara lilla jag som är här och kikar runt på din vackra blogg!Vilket underbart silver. Håller med det ska inte putsas för ofta. Ha en go söndagskväll!
Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Mamma Millan sa...

Fina silver kannor!!!

O vilka vackra gamla bakformar!!!

LantlivsAnette sa...

Hallo !!
Jag har mailat dig nu..
Pliinngggg...

1peu... sa...

your blog is very delicious!! i loce...

an angel at my table sa...

Hej Ingrid,
Allt du visar på din blogg är så otroligt vackert. Jag hoppas att vi har tid att besöka dig och din fina butik nästa gång jag är nere! Jag har ju hört så mycket om den!! Du har en sådan otrolig känsla för vad som är vackert.
Kram Mari

Moderncountry sa...

Heisann Ingrid!
Så utrolig vakkert sølv du har arvet! For noen fine linjer..minner om en tid hvor te ble drukket med den fineste kjole..Utrolig hvor mye vakkert du viser alltid.

Har du fått vært på messen i Belgia?

Klem Aina

Linneagården sa...

Fina små skatter du äger.
Ha det bra /madelene

C De-sign sa...

Mycket vackert silver! Och det blir ljusare för var dag...snart mars! Underbara bilder på din blogg! Tack!

Anonym sa...

愛情公寓,情色,情色貼圖,色情網站,愛情配對,情色a片,色情小說,情色文學,情色小說,色情,情色視訊,寄情築園小遊戲,aio交友愛情館,色情遊戲,情色交友,嘟嘟情人色網,言情小說,情色論壇,色情影片,愛情,色情文學,情色網,麗的情色小遊戲,色情漫畫,一夜情,情色遊戲,色情貼圖,色情圖片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城,18成人,成人聊天室,85cct成人片,成人電影,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人影片,成人文章,成人小說,微風成人區,成人交友,成人貼圖站,成人漫畫,成人遊戲,免費成人影片,成人論壇,a片,AIO,日本a片,a片下載,av,av片,av女優,a漫,免費A片,av美女,情趣用品,情趣,情趣商品,本土自拍,自拍,性愛,視訊做愛,做愛,美女交友,美女,美女遊戲,美女寫真,ut聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室,視訊聊天,免費視訊,免費視訊聊天,視訊交友網,視訊美女,走光,巨乳,偷拍,性感影片,無碼,影片

Anonym sa...

情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣商品,情趣商品,飛機杯,充氣娃娃,自慰套,自慰,電動按摩棒,按摩棒,G點,跳蛋,潤滑液,SM道具,SM,酒店,情趣,情趣內衣,性感睡衣,角色扮演,丁字褲,吊帶襪,巨乳,18禁,美女自拍,美女自拍,免費聊天,免費視訊,一對一視訊,一對多視訊,聊天人緣,談情說愛,成人視訊,影音視訊聊天室,相片,靚辣妹群

Anonym sa...

情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,A片,A片免費看,A漫,H漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,.色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,KK俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85CC免費影城,85CC免費影片,免費影片,免費小遊戲,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,AIO交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說