tisdag 8 januari 2008

Vardag igen...


...no more champagne, and the fireworks are thru... lyder intro't på ABBA's sång "Happy New Year". Just nu skulle jag vilja säga: more champagne, but the oyster's are definitely thru... Det lär dröja en tag tills jag kommer att bli sugen på ostron igen... Blev som ni säkert lyckats lista ut sjuk av de ostron vi åt på nyårsafton. Skumpa känner jag mig dock allt annat än avskräckt inför...


Det är snart tjugonda' Knut, och då ska julen ut, både hemma och i butiken. I butiken behöver jag göra plats för gamla & antika möbler, som genomgått en "extreme make-over".(se bilden ovan; skänken, mini-slagbordet & byrån)
Var på inrednings-mässa i Köpenhamn igår, CP-HOME och fick en massa inspiration... Påsken, som infaller redan i mars i år, fick jag köpt en massa fint till, och nästa vecka väntar Formex, en riktigt inspirations-kick. Fortsättning följer!

21 kommentarer:

Maria sa...

Hej Ingrid!
Vilken underbar nalle och vilka fina nyrenoverade möbler.
Vid mitt första besök i Danmark för sådär 20 år sedan köpte jag en gammal nött nalle på en antikaffär och den finns kvar här hemma än.
Han påminner mycket om din på bilden.
Vad roligt att mässan var bra..och att du fick en massa inspiration inför omskyltning i butiken.

Vi ses på Formex!
Kramar Maria

Solsjö - Under en vind sa...

Vilket sött bord!!!
Visst är det skönt att rensa bort julen, samtidigt är det lika kul att ta fram den! Påsken ser jag fram emot, den är mindre fylld av krav än julen! (även om julen hemma hos oss är vädligt kravlös...) Ska bli kul att se all inspiration som alla får på formex till framåt! Kram!

LantlivsAnette sa...

Halloj !
Vilka underbara saker du visar...och möblerna är ju helt fantastiska...hur hinner du allt..måla,jobba och mässor !
Så du har varit i Danmark..lyllos du,där kan jag tänka mig att du har fått fin inspiration.
Påsken jaa...den är tidig i år.
Men nu ska vi ju på mässa nästa vecka,vi går på Lördagen o Söndagen,ser du mig så måste du hojta till !Vi kanske ses i Vernas monter,Affari eller P och B...
Hoppas att man hittar riktigt mycket fint..House Doctor är ju alltid roligt att kika in hos också...
Kram Anette

atmosphere sa...

Jo, Maria, nallen är riktigt sliten, och shabby, och det var tänkt att symbolisera oss som utslagna efter ostron-härvan. (flera av oss är fortfarande dåliga)
Jag älskar nötta prylar, särskilt de med naturlig patina!
Anette, ibland har man tur att hitta prylar som är hyfsat OK målade, och då behöver man ju inte göra ngt direkt. (det lilla bordet var i "sälj-färdigt" skick.)
Jag målar en del småmöbler, men annars är det allas vår super-duktiga Marie (min lila veranda, som är min högra hand). Jag fullkomligt älskade harmonin i slagbordet (finns på hennes blogg) hon målade åt mig, det med text på lådorna. Det var SÅÅÅ synd att vi inte tog en "före" bild, för jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att hon kunde "trolla"också...
Kraaam till er alla!

Unknown sa...

Lyckliga du som har det stora nöjet att få besöka alla mässor. Vet att det mest innebär en massa jobb för dig men trots allt så får du ju en massa inspiration på kuppen.
Fina bilder som vanligt. Mycket sött litet bord oxå nallen förstås

Lycka till på Formex! Hoppas du hittar mycket fint
Kramsiar Jeanette

Fröken Glamborg sa...

Åh vilken sööt nalle...(älskar gamla leksaker)! Jättefina bilder hos dig som det alltid är! God fortsättning! Kram Veronica (Obs! ny bloggadress..)

Hanna sa...

Vart har du varit hela mitt liv underbara människa =) Du har dså många underbara ting att jag nästan blir tokig. Jag måste nog akutåka till en loppis för att stilla mitt habegär en aning.
Jag kan inte säga mycket annat än tack.
Ha de gott
Kram

Unknown sa...

Hejsan!
Lika mycket vackert som vanligt!!!!
Ha det gott!
Kram Petra

spetsar och änglar sa...

Vilka fina nyrenoverade möbler !Blev så sugen på bordet.Nallen såg så ledsen ut,väckte moders hjärtat hos mig.*Vill ta hand om*Ha en härlig kväll/Kram Heléne

Marie sa...

Underbar nalle, min mamma har en nästan likadan. Möblerna är jättefina, det lilla bordet var ju urgulligt! Vad kul att gå på mässor och få en massa inspiration.

Kramar Marie

Ps. Tror inte maken har några planer på att byta yrke, hihi.

linnea-maria sa...

Därför äter jag inte ostron :)
Vilket fint slagbord, nätt och lättplacerat. Oj är påsken så tidig i år. Jag har redan börjat fundera på hur mitt påskhem ska se ut. Vi ser fram emot fin påskinspiration snart alltså /linnea-maria

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Ingrid!
Godt å høre fra deg igjen, du var savnet! For noen herlige møbler du har renovert, de skulle lett kunne fått en plass i mitt neste hjem. Ja, jeg må jo si neste.(drømmer jo om et gammelt krokete hus) I mitt Nederlanske hjem er det så lite og moderne at det aldri ville ha passet inn. Men nå flytter vi altså til våren. Jeg er kjempeglad for det, har sånn hjemlengsel at det ikke er et sekund for tidlig å dra. (Kan sende deg en mail senere)

Så gøy med tur til inrednings-mässa i Köpenhamn og messa på Formex! Å, som jeg skulle ville være med der. Nyt turen!

Klemmer, Aina

Ps: Javisst kan du linke meg!

Save saab sa...

Nallen är ju så söt! Jag spar på teadybears din ser uta att var en riktigt goding, även som att den varit med om en del äventyr.Vill önska dig en god forstättning har jobbat och stått i så det har inte blivit så mycket tid för bloggandet.
Ella

atmosphere sa...

Nallen framkallar då verkligen känslor hos alla! Den lämnar ingen oberörd. Ena benet är av, men jag lovar att sy på det snart... Sen saknar han ju ett öra, men vad gör väl det?

H A N N A S - F O R M sa...

Hej!

Gillar din blogg så mycket och undrar om det är ok att jag länkar den?

MVH
Hanna

atmosphere sa...

Hej Hanna,
Jättekul att du gillar min blogg. Man blir alltid lika glad. Ska genast ta en titt hos dig.

me and alice sa...

Hej Ingrid!
Vad synd att du blev sjuk efter er nyårsfest. Hoppas du är piggare nu!?
Jättekul att du hittade vår blogg. Du får mer än gärna länka till oss. Jag har redan länkat till dig, hi,hi... Du är ju en favorit hos oss...
Nallen är såå charmig. Jag har också några gamla älskade stackars nallar. Måste ha varit härligt i Köpenhamn. Jag älskar att åka dit.
Fast det brukar bli dyrt.(hittar alltid så mycket fint).
kram Susanne

Nostalgia sa...

Søt bamse... og fint golv! Deilig med ny inspirasjon, jeg er spent på alt nytt som kommer frem mot sommeren.

ha en fin uke!

Hem och Lycka sa...

Vilket vackert bord och vilken söööt nalle! kram!

Majas mammelucker sa...

Hajsan!!
Ville bara säga att du har en underbar blogg man kan inte titta sig mätt på den ..du är jätte duktig att få till det.
Kul med mässor jag och syrran ska på Formex mässan ska bli jätte roligt.Funderat på Köpenhamn men aldrik kommit dit på någon mässa än .Ha en fortsatt skön söndag.
Kram Maria.

Det lantliga hemmet sa...

heej.. vilken underbar blogg!! är det du som har affär i gbg?? ja och en kompis tänkte ta ett besök framåt våren...jag hoppas att det inte gör något att jag redan har länkat dig?! kram K