fredag 29 juni 2007

Snart kommer nya bilder!


Nu har jag varit och fyndat både i antikaffärer och på auktion. Ska lägga ut lite smått och gott i helgen, så titta gärna in snart igen. Under tiden visar jag ett fynd jag köpte för något år sedan. Detta är en rulle gjord av en segelduks-typ, som användes på spårvagnar förr i tiden, när hållplatser och annat vevades fram manuellt.

10 kommentarer:

johanna sa...

Nu blir jag helt sjuk..åhh vad fint,marie sa att du var på auktion igår spännande o se vad du hitta..Vad gullig du är skulle bli jätteglad om du håller utkik..Tack

johanna sa...

Hej igen jag tog en bild från dig o skrev om din blogg..hoppas dret inte gjorde nåt,annars säg till så tar jag bort den
kram

marie sa...

Hej Ingrid! Jag vill också haaa.. skärbrädor i porslin,då står jag som nr.2 på listan då!! Hoppas att det gick bra för dig igår på auktionerna.Kommer säkert vilja köpa något! Åhh guud så fin rullen är, skulle nog passa hos mig med! Hihi! Ha det så bra! Kram

Skrotmaja sa...

Hej! Så kul att se en ny härlig blogg! Jag skall följa din med stort intresse...den låter högst lovande!! Jag önskar dig en fin dag : )

Granne med Selma sa...

Hittade dig via min lilla veranda. Eftersom jag gillar denna stil så hoppas jag det är ok att jag länkar dig direkt. Jag vill så gärna vara med från början av din blogg!
MvH Sussie

Guldkant På Livet sa...

Å va läckert, på gammal segelduk, vilket fynd!! Vacker blogg i övrigt!! Mari.

Karolina sa...

Lycka till med din blogg! Härlig stil du har! Näsa för det där tjejen!

Ska också passa på att tipsa om min blogg som är nystartad "Fröken Fägring" där man kan följa min renovering hemma och hur jag gör om loppisfynd! Hoppas du tar dej en titt!
Kram Fröken Fägring

Mia sa...

Å, men vad coolt! Vad fint!!

Anonym sa...

vilken fin blogg!
Precis sånt som jag gillar!
Välkommen att titta in till mej också.
Pinglan :)

Spets och snor sa...

Oj så fin blogg du har! Välkommen in till mig också!