torsdag 28 augusti 2008

FORMEX 28-31 / 8 -2008


Tack alla underbara ni där ute för kommentarerna på bilderna från min butik Atmosphere! Ni är väl bara för gulliga! Har inte haft tid att skriva hos någon av er på sista tiden, men jag följer er så ofta jag hinner!
Nu bär det av till Formex. Jag känner mig rejält rustad, och köplusten finns...
Fotot visar en liten del av en av mina senare inköp, ett par väggplåtar i mässing, med ljushållare. Motivet, ja, kan undra vem de var avsedda för?

fredag 15 augusti 2008

Snart öppnar Atmosphere igen...


fylld med nyinkommet.


Jag har köpt så mycket antika och gamla möbler, och de får ju knappast plats alla på en gång. Det vet alla som har varit på besök hos mig...


Ni som tänkt att besöka mig i helgen, ring för säkerhets skull. Så att det verkligen finns en vikarie på plats!
Själv är jag och hämtar hem ännu mer smått & gott...
Ha en riktigt fin helg allesammans!

torsdag 7 augusti 2008

Antikmässan Helsingborg 2008


Självklart förstod ni alla att det skulle vara en utopi om jag kommit tomhänt därifrån. Faktum var att jag endast handlade ett fåtal saker. Här är några av dem. Kunde bara inte motstå denna användbara mortel. Kanske läge att göra rent ordentligt innan...


Det gick tydligen en röd tråd genom inköpen. Först arsenik, sedan soda & syre.. En vit kanna med delad innervägg, som jag tänkte servera hemmagjort bubbelvatten i.


En tidig dricka-blandare? Någon som vet? Berätta gärna! Ingela, du vet kanske? Ingela har bloggen "love your homes" som ni säkert känner till. Om inte, gör ett besök!. Alltid lika intressant! Hon är bloggarnas egen läromästare. Jag hade dessutom nöjet att träffa henne i Helsingborg, men bara en kort stund, och ni vet hur det är när man har roligt? Tiden flyger iväg.