måndag 21 juli 2008

Prylar, prylar...


...och åter prylar. Är det någon som känner igen sig? Nej, nu är det utrensning som gäller! Har redan rensat ut ett antal kartonger med prylar. Dessutom har jag förmånen att kunna ta in allt i butiken, så jag ska inte klaga. Kanske det ändå hade varit klädsamt att ta det lite lugnare med inköpen? Försöka duger. Men, om ni inte redan visste det börjar antikmässan i Helsingborg denna veckan. Är det någon som tror att jag kommer tomhänt därifrån....?

söndag 6 juli 2008

Tallrikshylla...


...från 1800-talets första hälft. Hit hittar inte färgburken! Den är så charmig precis som den är i sitt orörda skick, eller vad tycker ni? På bilden står hyllan bara på ett bord, för att jag ville testa vad jag kunde göra med den. Framför står en stekhuv och två kandelabrar i tenn. Vi har några utropstecken i svart hemma, bara på småmöbler och småting, och resten går mest i olika vita och gråvita toner.

fredag 4 juli 2008

Ansiktslyftning...


...går denna snedklaff (skrivskåp/skåp) från 1700-talet igenom just nu. Tror den blir riktigt fin, till skillnad från hur den såg ut innan. Jag rör sjävlfallet aldrig original-målade möbler i gott skick!
Näst på tur står skänkar, skåp, bord, köpmansdisk och stolar. Tänkte att affären skulle bli välfylld till mitten av augusti.


Har så mycket möbler och prylar på lager som väntar på att få göra entré.
Men nu har verktygen fått vila p.g.a värmen, och istället har jag gjort Alvhem mäkleri & Interiör sommarfin, tillsammans med Solgläntan. Vi valde naturligtvis varmaste dagen att göra det på-igår i 30° värme...
Ha en riktigt fin helg allesammans!