fredag 29 februari 2008

Keep it simple...


...nog har vi det bra hemma, ibland vet vi inte HUR bra...

Vita lantliga stilen? Shabby shic?


Ser det ut som i boken "Franske fornimmelser i nordiske haver" tycker ni? Hmm, nej, just det. (boken har kommit in till butiken, forresten)
Vad tror ni om en extreme make-over? Om det hade varit hemma, kanske. Allt har sin charm!
Massa soliga och varma kramar! Snart tillbaka igen...

onsdag 13 februari 2008

Alla hjärtans dag....Valentine's day 14/2


Borde det egentligen inte vara alla hjärtans dag varje dag?


Hittade några gamla chokladformar med hjärtan och tänkte att jag skulle göra egna hjärtan i choklad, men se det är visst inte helt lätt med rätt temperatur, krympning och alla andra yrkeshemligheter & skickligheter insåg jag lika snabbt som tanken dök upp...


Nej, bäst att bli vid sin läst...
Det fick bli en sväng till godis-affären istället...
Tack snälla ni för alla besök och kommentarer på min blogg. Med dessa hjärtan vill jag önska er alla en riktigt fin dag!

tisdag 12 februari 2008

Black & white, old & new...


...kunde bara inte låta bli att visa hur ett (skriv)bord drygt hundra år, fått en ansiktlyftning, och nu platsar ibland såväl nytt som gammalt. Gammal mjölsäck på bordet, retrolampa, och Tolix A-chair.
Det är något visst med lite svart eller mörkt i en för övrigt vit inredning, eller vad säger ni?

måndag 4 februari 2008

Pråligt?


Så här ser mitt silver ut som jag ärvt efter farmors mor. Tror att det var en bröllopsgåva. Verkligen en kontrast till det enkla, stilrena...och inte är jag ihärdig med putsandet heller... Kan bero på att det mest står i ett skåp och dammar. (skäms)


Kanske skulle man ta att fira att dagarna nu blivit betydligt ljusare. Märker ni skillnad? Som ni säkert lagt märke till redan har jag tagit bilderna på olika ställen. det första i norrläge, och det andra mellan norr och söder, där ljuset så smått letat sig in.
Vi är nog många som längtar efter våren nu...
Ha en riktigt fin vecka allesammans!